Despre Axel Telecom
Sustinem industria IT&C de peste 27 de ani.

Infiintata in 1992, Axel Telecom contribuie la dezvoltarea domeniilor de comunicatii, tehnologie si IT&C, oferind clientilor sai solutii croite atent in functie de particularitatile proiectelor lor. In cei aproape 30 de ani de activitate Axel Telecom si-a extins dramatic portofoliul de produse si servicii pentru a putea raspunde tuturor provocarilor impuse de un nou proiect. Astfel, oferim solutii complete, de inalta calitate, ce raspund nevoilor urmatoarelor domenii de aplicabilitate: comunicatii, securitate si control acces, intelligent facility management si hydrogen power backup.

Una din valorile esentiale pe care le promovam este calitatea produselor distribuite. Intreaga baza de parteneri este reprezentata de branduri internationale recunoscute pentru standardele ridicate de calitate si pentru aportul continuu adus evolutiei tehnologice in domeniile pe care le reprezinta. Axel Telecom este, de peste 20 de ani, un important partener al grupului japonez Kenwood, fiind singurul distribuitor autorizat din Romania pentru echipamentele profesionale din gama Kenwood Communications and Video Monitoring. Printre brandurile partenere mai putem mentiona SAF Tehnika, JVC, Paradox, Bentel, DSC, Polon Alfa, Detnov, Hikvision, Novus etc.

Servicii Axel Telecom
Serviciile noastre

Venind in completarea produselor pe care le distribuim, punem la dispozitia clientilor nostri servicii de audit si proiectare a sistemelor ce vor gazdui produsele din portofoliul nostru si servicii de inchiriere sisteme de comunicatii radio pentru evenimente sau pentru diverse alte aplicatii. Pentru a completa gama noastra de servicii oferim pachete de service, mentenanta si suport adaptate nevoilor individuale al fiecaruia dintre clientii nostri.

Audit si Proiectare

Proiecare sisteme de comunicatii, securitate si control acces, facility management si power backup.

Inchiriere

Servicii de inchiriere solutii complete de comunicatii radio adaptate nevoilor evenimentului dumneavoastra.

Service si Mentenanta

Servicii de mentenanta periodica si de service a echipamentelor distribuite de Axel Telecom si nu numai.

Suport

Suport tehnic pentru echipamentele distribuite si pentru obstacolele pe care le intalniti in utilizarea acestora.

Clientii Axel Telecom
Cui se adreseaza produsele si serviciile noastre?

Baza noastra de clienti include numeroase domenii de activitate, atat din sectorul privat cat si din cel public. Pe plan local clientii Axel Telecom sunt reprezentati, in sectorul privat, de companii de telecomunicatii, transporturi, productie, constructii, servicii bancare, taximetrie si paza, iar in sectorul public de autoritati locale, politie, pompieri si armata. In cei aproape 30 de ani de activitate, expertiza Axel Telecom a depasit granitele Romaniei si a contribuit la dezvoltarea a numeroase proiecte internationale. In acest sens au fost dezvoltate atat proiecte comandate de companii private din toata lumea, in special mining si extractii petroliere, cat si proiecte publice de dezvoltare a infrasturcturii de telecomunicatii pentru aeroporturi si autoritati locale.

Produsele si Serviciile Aexel Telecom Produse Servicii

Axel Telecom

Solutii tehnologice de ultima generatie

De peste 27 de ani sustinem dezvoltarea tehnologiei si a telecomunicatiilor la nivel international. Pentru mai multe detalii legate de produsele si de serviciile Axel Telecom ne puteti contacta oricând folosind modalitățile de contact alăturate.

Ai întrebări? Așteptăm mesajul tau!