AXEL TELECOM

Despre noi

Axel Telecom a fost infiintata in 1992 pentru a imbunatatii solutiile existente de comunicatie pentru oamenii de afaceri din Romania. In ultimii 17 ani am reusit sa ne marim portofoliul si de a include/folosi in el ultimele tehnologii putand oferi clientilor nostrii o gama larga de servicii. In 2002 am realizat ce ne-am propus anume infiintarea unui nou sediu in capitala acesta dispunand de ultimele tehnologii. De asemenea dispunem de cinci repetoare dispuse in diferite zone care permint o acoperiere a semnalului broadband (wireless) in orasele din Romania si in zonele rurale cele mai indepartate.

Furnizam si achizitionam cele mai bune produse,la cele mai bune preturi pentru utilizatorii statiilor radio mobile,statiilor portabile si statii fixe marca Kenwood.

Clientii nostrii provin din mai multe domenii si activitati precum autoritatiile locale,fortele armate, politie,paza aeroporturi si industria de petrol. Asadar,referitor la marimea si complexitatea lucrarii dumneavoastra Axel Telecom poate oferi cea mai potrivita solutie si cel mai eficient pret.

Pentru a completa lista noastra de servicii suntem mandrii sa oferim abonamente/pachete de service si suport total pentru fiecare client.Comunicatiile sunt puntul de cotitura al unei afaceri de succes si putem spune ca nimeni nu este mai bine echipat pentru a dezvolta si eficientiza comunicatiile ca Axel Telecom.

Stiri:

[29-31/08/2009]
2009 CLASS ONE - suport tehnic privind telecomunicatiile, accesul la internet si sistemele PA .

[25-27/08/2009]
Concertul Madonna din Bucuresti este sustinut de sistemul de telecomunicatii Axel Telecom.

[15-18/05/2009]
Sistemul nostru de telecomunicatii sustine intregul concert Depeche Mode din Bucuresti.

Links: