Politica de Confidentialitate

Informeaza-te cu privire la politica noastra de confidentialitate
Prin utilizarea acestui site sau / si a serviciilor noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale astfel cum este descris in aceasta politica de confidentialitate. Axel Telecom se angajeaza sa va protejeze intimitatea. Consideram protectia informatiilor ce privesc Utilizatorii website-ului nostru, ca fiind o problema de maxima importanta, astfel incat depunem toate eforturile necesare sa va simtiti in siguranta atunci cand ne oferiti datele dumneavoastra personale prin utilizarea website-ului nostru. Aceasta Politica de Confidentialitate explica regulile si scopul procesarii datelor dumneavoastra personale, drepturile pe care le aveti si responsabilitatile noastre. Aplicam cele mai noi tehnologii si masuri organizatorice pentru a asigura un nivel ridicat de protectie a datelor personale prelucrate si a le proteja impotriva accesului neautorizat. Ne angajam sa respectam noile reguli impuse de Regulamentul European nr. 2016/679 in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
• Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
• Prelucrare- orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
• Stocare - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal colectate;
• Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
• Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
• Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
• Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile și structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari.
Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal:
• Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. Intotdeauna consideram drepturile dvs. inainte de prelucrarea datelor personale. Va vom furniza informatii privind prelucrarea, la cerere.
• Procesarea este limitata ca scop. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
• Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.
• Prelucrarea este limitata pe o perioada de timp de 10 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat daca este necesar.
• Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.
• Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.
Date de identitate: nume si prenume, numele companiei pe care o reprezentati.
• Date de contact: adresa e-mail, telefon, eventual adresa contractare si facturare.
• Date privind tranzactiile: servicii si produse achizitionate de la noi.
Colectam datele personale prin intermediul formularului de contact din meniul dedicat din site si/sau prin intermediul comunicarii directe prin e-mail, telefon sau alte mijluace.
Colectam informatii ce contin date personale sau tehnice ca urmare a obligatiilor legale sau contractuale ce ne revin sau in virtutea exercitarii unui interes legitim legat de activitatea noastra comerciala si le folosim pentru:
- A ne putea inregistra clientii/potentialii clienti;
- Pentru a putea comunica in perioada precontractuala sau contractuala;
- Pentru a contracta;
- Pentru a informa clientii in legatura cu modificarile relevante ale termenilor si conditiilor sau ale politicii de confidentialitate.
In masura in care vom folosi informatiile detinute in alte scopuri decat cele mai sus declarate, iti vom solicita in mod expres consimtamantul si iti vom explica de ce noi drepturi beneficiezi in aceasta situatie.
In situatia in care nu ne furnizati informatiile solicitate este foarte probabil sa nu fim in masura sa iti furnizam produsele sau serviciile de interes pentru solicitate.
Datele personale sunt folosite de Axel Telecom si, partial, de catre tertii prestatori de servicii cu care colaboram, care sunt in masura sa ofere garantii in legatura cu securitatea si confidentialitatea datelor tale si proceseaza datele in conformitate cu instructiunile noastre. Tertii colaboratori activeaza in domenii precum: contabilitate si fiscalitate, consultanta si asistenta juridica, servicii de analiza comportamentala (Google analytics, Facebook), autoritati publice. Putem incredinta procesarea datelor dumneavoastra personale catre partenerii nostri contractuali in masura in care este necesar sa efectuam tranzactii, spre exemplu sa pregatim produsele comandate si sa le livram ori sa va comunicam informatii comerciale. Datele personale nu vor fi comunicate in niciun caz catre terte parti altfel decat in scopurile mentionate in Prezenta Politica de Confidentialitate; aceasta inseamna inclusiv ca nu vor fi impartasite cu alte entitati pentru transmiterea de catre aceste terte parti de materiale de marketing.Datele personale ale Utilizatorilor nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.
Atat pagina de internet cat si baza de date continand informatii cu caracter personal, sunt gazduite/stocate pe servere securizate din Romania si Uniunea Europeana.
Axel Telecom se preocupa in mod special si constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natura sa protejeze datele dvs cu carcater personal si sa evite brese de securitate atat in ceea ce priveste informatia stocata atat online cat si pe suport fizic. In mod exemplificativ enumeram o serie de masuri implementate: securitatea retelei si a transferului de date, auditare si testare a infrastructurii, acces limitat si controlat la bazele de date, personal instruit, transfer de date in afara Romaniei realizat doar catre entitati ce pot asigura o protectie similara, etc.
In cazul in care prelucram datele tale pentru executarea unor obligatii precontractuale/contractuale vom stoca datele atat timp cat este necesar pentru executarea contractului si pentru o perioada ulterioara suplimentara de 3 ani. In cazul in care prelucram datele tale in virtutea unei obligatii legale sau in interes public vom stoca datele atat timp cat este necesar pentru respectarea obligatiilor legale sau atat timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publica. In cazul in care prelucram datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana cand ne vei solicitam sa ne oprim, cu exceptia cazului in care vom putea demonstra ca motivul pentru care colectam si stocam este prioritar fata de interesele, drepturile si libertatile tale. In cazul in care prelucram datele tale in baza acordului tau expres, vom stoca datele pana la momentul la care ne vei cere sa ne oprim.
Axel Telecom nu foloseste precese automatizate care pot genera efecte juridice care te privesc sau care te pot afecta intr-o masura semnificativa.
Website-ul poate contine linkuri/ legaturi catre pagini web apartinand tertilor. Nu detinem controlul asupra acestor pagini terte, nu le monitorizam si nu putem fi tinuti raspunzatori pentru protectia datelor efectuata de acesti terti sau de continutul respectivelor pagini.
Website-ul nostru foloseste o extensie a site-ului de socializare media denumit Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA). Extensia Facebook pe website-ul nostru poate fi recunoscuta prin logo-ul Facebook. Aceasta extensie/plugin va va conecta direct cu profilul nostru de Facebook. Facebook va putea in acest fel memora ca ati vizitat website-ul nostru de pe adresa dumneavoastra IP. Daca vizitati website-ul in timp ce sunteti conectat in profilul dumneavoastra de Facebook, Facebook va inregistra informatiile despre vizita. Chiar si in cazul in care nu sunteti conectat, Facebook este in masura sa obtina informatii despre adresa IP. Vrem sa subliniem ca Facebook nu ne informeaza cu privire la datele astfel colectate si cu privire la modul in care le foloseste. Nu cunoastem intentia si scopul in care Facebook colecteaza informatiile. Pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la confidentialitatea pe Facebook, va sugeram sa contactati direct Facebook sau sa verificati Politica Faecebook de Confidentialitate la adresa https://www.facebook.com/about/privacy/. Daca nu doriti ca Facebook sa obtina informatii despre vizita dumneavoastra pe website, va sfatuim sa va delogati de la contul dumneavoastra de Facebook.
1. Dreptul la informare – ai dreptul sa stii daca datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioada si daca aceste date fac obiectul unei prelucrari automate de natura sa produca efecte juridice sau sa te afecteze in mod semnfificativ.
2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, in mod gratuit si la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tau de a solicita si de a obtine o copie a datelor personale culese.
3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
4. Dreptul de stergere – in cazul in care ti-ai retras consimtamant acordat, te opui prelucrarii datelor, prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesara pentru realizarea scopurilor in care datele au fost colectate si prelucrate, poti cere ca datele tale personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
5. Dreptul de a restrictiona procesarea – in cazul in care se aplica anumite conditii, ai dreptul sa restrictionezi procesarea datelor tale personale.
6. Dreptul de opozitie –in anumite cazuri ai dreptul sa te opui procesarii datelor tale personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
7. Dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea automata – In situatia in care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrari automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau va poate afecta intr-o maniera semnificativa, esti indreptatit sa ne solicitati sa excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.
8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa obtii datele tale personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere - ai dreptul sa soliciti ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
10. Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul sa iti retrage in orice moment consimtamantul. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii dinainte de retragerea acestuia.
11. Dreptul de a depune o plangere – daca vrei sa faci o sesizare in legatura cu modalitatea in care prelucram datele tale cu caracter personal, te invitam sa ne contactezi folosind datele precizate mai sus.
Continutul si design-ul axeltelecom.ro, precum si orice alt material avand legatura cu axeltelecom.ro apartin Axel Telecom si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele avocatura.com fara a detine o permisiune scrisa din partea axeltelecom.ro. Te asiguram ca toate sesizarile si plangerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism si deplina confidentialitate. Daca totusi esti nemultumit de modalitatea in care am raspuns sesizarilor tale, te poti adresa autoritatilor ce detin rol de control asupra activitatii noastre in materie de date cu caracter personal. In Romania aceasta autoritate este reprezentata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ale carei informatii de contact le regasiti la adresa: www.dataprotection.ro.
Puteti sa ne trimiteti orice notificari sau solicitari in legatura cu datele personale prin folosirea uneia dintre urmatoarele optiuni, la alegerea dumneavoastra:
1. E-mail la: vanzari.ct@axeltelecom.ro
2. Telefon: +40 (722) 434 684
3. Formularul de contact de pe Website
4. Prin posta la: Str. Panait Mosoiu, Nr. 32-34, Constanta, Jud. Constanta
Contacreaza un reprezentant Axel Telecom Contact